Hlavní obsah

Herec Armie Hammer byl obviněn ze znásilnění, ale z filmu ho nevymazali

Americký herec Armie Hammer je zlým snem producentů. Byl obviněn ze znásilnění a sexuálního obtěžování a vyhozen z několika natáčení. V novém filmu Smrt na Nilu ale zůstal, protože už byl v té chvíli hotový, všímají si zahraniční média.

Foto: Profimedia.cz

Armie Hammer

Článek

Armie Hammer byl kvůli neprokázaným obviněním vyhozen z filmů jako Shotgun Wedding nebo Billion Dollar Spy a také z divadla. Jeho agentura s ním rozvázala spolupráci. Policie případ vyšetřuje.

Hammer ovšem obvinění ze znásilnění a sexuálního obtěžování popírá, stejně jako Chris Noth, Woody Allen a další.

Společnost Disney prohlásila, že jej z nového filmu Smrt na Nilu nevymaže, což se v roce 2017 stalo Kevinu Spaceymu. Tehdy ho nahradil ho Christopher Plummer.

Chrise Notha vyhodili ze seriálu The Equalizer kvůli údajným sexuálním útokům

Film

Podle serveru Variety producenti od Disneyho nikdy vážně neuvažovali, že by film přetočili. Stálo by to totiž desítky milionů dolarů. Armie Hammer hrál jednu z hlavních rolí, ve filmu je pořád a to ho možná zachránilo. Nové natáčení s mnoha herci by navíc v době covidu způsobilo obrovské problémy.

Thriller režiséra Kennetha Branagha Smrt na Nilu vznikl podle románu Agathy Christie z roku 1937. Zahráli si v něm Kenneth Branagh, Gal Gadotová, Armie Hammer, Letitia Wrightová, Tom Bateman, Russell Brand a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám