Hlavní obsah

Chrise Notha vyhodili ze seriálu The Equalizer kvůli údajným sexuálním útokům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Chris Noth byl vyhozen ze seriálu The Equalizer. Důvodem jsou neprokázané sexuální útoky na dvě ženy. Herec je označil za vymyšlené.

Foto: Caitlin Ochs, Reuters

Herec Chris Noth

Článek

„Chris Noth už nebude natáčet další epizody seriálu The Equalizer, a to s okamžitou platností,” sdělily v tiskovém prohlášení televize CBS a Universal.

Rozhodnutí přišlo čtyři dny potom, co informace o údajných útocích zveřejnil americký magazín Hollywood Reporter.

Jednu ženu měl Noth obtěžovat v roce 2004 v Los Angeles a druhou v roce 2015 ve svém bytě v New Yorku. Herec to odmítá.

Hvězdu kultovního seriálu Sex ve městě obviňují ženy ze znásilnění

Zahraniční

„Obvinění vznesená proti mně osobami, které jsem potkal před roky, dokonce před desítkami let, jsou naprosto falešná,“ uvedl Noth. V obou případech šlo o konsensuální styk. „Nevím, proč se to objevuje teď, ale určitě vím tohle: Nenapadl jsem ty ženy.“

Od Notha se distancovala agentura A3 Artists, která ho zastupovala, a stažena byla i jedna reklama, kterou nedávno dělal. Dvě ženy kontaktovaly novináře už před delší dobou a používají pseudonymy. Tvrdí, že je popudilo, když zjistily, že se herec vrací v pokračování Sexu ve městě (A jak to bylo dál).

Chris Noth se proslavil v devadesátých letech v televizních seriálech jako Sex ve městě a Zákon a pořádek, později také Dobrá manželka, Manhunt a Pán času. Hrál také ve filmech, ale v méně výrazných rolích.

RECENZE: Bez Samanthy zbyla nuda. Opožděný návrat Sexu ve městě

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám