Hlavní obsah

Filmové premiéry: Téměř dokonalá tajemství, Kalifornský sen, Lassie se vrací a Příběh tantry

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po italském originálu z roku 2016 Naprostí cizinci přichází nyní německá verze stejného příběhu ve filmu Téměř dokonalá tajemství. Kalifornský sen je o tom, že cesta za snem může pořádně bolet. Starý příběh Lassie se vrací přichází v novém hávu. Příběh tantry je dokument o jedné z cest k poznání sebe sama a našich možností.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Téměř dokonalá tajemství

Několik párů se sejde na večeři a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou nahlas. Hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single?

Trailer k filmu Téměř dokonalá tajemstvíVideo: Bontonfilm

Téměř dokonalá tajemství, Německo 2019, komedie, 120 min., režie: Bora Dagtekin, hrají: Levi Eisenblätter, Florian David Fitz, Jella Haaseová, Karoline Herfurthová a další

Kalifornský sen

Maggie se touží stát úspěšnou hudební producentkou. Jako osobní asistentka popové ikony Grace Davisové je ale nejposlednějším poskokem, připraveným kdykoliv plnit i ty nejbláznivější nápady své šéfky. Grace ví, že pokud jí nemá ujet vlak, měla by přijít s něčím novým, ale vůbec netuší, co by to mělo být.

Trailer k filmu Kalifornský senVideo: Cinemart

Kalifornský sen, USA 2020, romantické drama, 113 min., režie: Nisha Ganatra, hrají: Dakota Johnsonová, Tracee Ellis Rossová, Kelvin Harrison Jr., Ice Cube a další

Lassie se vrací

Dvanáctiletý Flo a jeho kolie Lassie jsou známá dvojka, užívají si idylického života na venkově. Pak ale Floriánův táta přijde o práci, rodina se musí přestěhovat do malého bytu a Lassie musí z domu pryč. Ujme se jí sympatický hrabě a vezme ji na své panství k severnímu moři jako dárek pro svou vnučku.

Na první pohled by Lassie nemělo nic chybět. Její věrnost ale nemá hranic, a jakmile se naskytne příležitost, uteče zpátky domů za Floriánem.

Trailer k filmu Lassie se vracíVideo: BontonfilmCZ

Lassie se vrací, Německo 2020, rodinný, 97 min., režie: Hanno Olderdissen, hrají: Nico Marischka, Sebastian Bezzel, Anna Maria Müheová, Bella Badingová, Matthias Habich a další

Příběh tantry

Celovečerní dokumentární film představuje tantru v její původní podobě hinduistické a buddhistické, dotkne se i současné neotantry. Příběh tantry se prolíná s příběhem svérázné tantrické umělkyně Papiy Ghoshal, která přebývá v Kalkatě, Londýně a na Zbraslavi.

Trailer k filmu Příběh tantryVideo: BontonfilmCZ

Příběh tantry, Česko 2020, dokument, 92 min., režie: Viliam Poltikovič

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám