Hlavní obsah

Filmové premiéry: Krvavý Johann!, To se mi snad zdá, Pan Blake k vašim službám a S tebou nikdy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý lednový týden vstoupí do kin čtyři filmy, které mají především diváky pobavit. Je mezi nimi i jeden český, Krvavý Johann!, jenž pojednává o zombících a vznikl na základě povídek Leoše Kyši a Kristýny Sněgoňové. Následují tři zahraniční snímky, které sázejí na romantiku: Pan Blake k vašim službám, S tebou nikdy a To se mi snad zdá.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Krvavý Johann!

Stará legenda o Johannovi Faustovi ožívá ve chvíli, kdy je propuštěn z temnot a po několika stoletích strávených v pekelném vyhnanství rozpoutá noc hrůzy, na kterou Praha dlouho nezapomene. Obětí a mrtvol přibývá. Johann si za pomocí upírů, zombíků a mutantů pokouší podmanit celé město. Zastavit se ho pokusí až jeho bývalá milá Markéta, která ho před staletími do temnot zahnala.

Horor/fantasy/komedie. Česko, 2023, 90 min. Režie: Jakub Krumpoch. Hrají: Marek Holý, Martina Babišová, Jan Dolanský, Jana Bernášková, Roman Zach, Jiří Ployhar ml., Věra Janků, Lenka Vlasáková, Antonia Sainz, Brittany Bardotová…

Trailer Krvavý Johann! Video: Bontonfilm

Pan Blake k vašim službám

Od chvíle, kdy úspěšný anglický podnikatel Andrew Blake (John Malkovich) ztratil milovanou manželku, už ho na světě nic netěší. Aby si oživil krásné vzpomínky, vydává se do Francie navštívit panství Beauvillier, kde se kdysi seznámili. Čeká ho zaměstnání komorníka, kterého majitelka panství, madame Beauvillierová (Fanny Ardantová), urputně, ale zatím marně shání.

Komedie/drama. Francie, 2023, 110 min. Režie: Gilles Legardinier. Hrají: John Malkovich, Fanny Ardantová, Émilie Dequenneová, Philippe Bas…

Trailer filmu Pan Blake k vašim službámVideo: CinemArt

S tebou nikdy

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeneyová) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár.

Komedie/romantický. USA, 2023, 103 min. Režie: Will Gluck. Hrají: Sydney Sweeneyová, Glen Powell, Dermot Mulroney, Michelle Hurdová, Alexandra Shippová…

Trailer S tebou nikdyVideo: Falcon

To se mi snad zdá

Nenápadný vysokoškolský profesor Paul (Nicolas Cage) se ze dne na den začne objevovat ve snech milionů lidí po celém světě a stane se tak globální celebritou. Rázem se mu začnou plnit všechna jeho přání, ale také pozná, jak vysoká je cena slávy. Nicolas Cage podává životní herecký výkon v dokonale zábavné společenské satiře.

Komedie/thriller/fantasy. USA, 2023, 102 min. Režie: Kristoffer Borgli. Hrají: Nicolas Cage, Julianne Nicholsonová, Michael Cera, Tim Meadows…

Trailer To se mi snad zdáVideo: Aerofilms

Festival francouzského filmu: Pan Blake k vašim službám s milenci Malkovichem a Ardantovou

Kultura

RECENZE: Létání pro začátečníky baví

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám