Hlavní obsah

Filmové premiéry: Black Widow, Annette, Vyšehrad Seryjál, Ubal a zmiz, Mazel a tajemství lesa a Světáci

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin vstupuje dlouho očekávaná superhrdinka Black Widow. Rovnou z právě probíhajícího festivalu v Cannes přijíždí Anette. Jako ochutnávku na Vyšehrad Fylm sestříhali jeho tvůrci Vyšehrad Seryjál. Ubal a zmiz je nová česká gangsterská komedie. Děti ze skautského oddílu jsou hrdiny dalšího českého filmu Mazel a tajemství lesa. V obnovené premiéře jdou do kin legendární Světáci.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Black Widow

Scarlett Johanssonová alias Black Widow se dočkala svého prvního sólového dobrodružství, které bude úplně jiné, než jaká doposud poznala. Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila její už téměř zapomenutou minulost, a proto se musí vydat na cestu napříč celým světem, pronásledována neúprosným zabijákem, jehož jediným úkolem je Black Widow zničit.

Trailer Black Widow

Black Widow, USA 2021, 134 min., režie: Cate Shortlandová, hrají: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour, O.T. Fagbenle a další

Annette

Marion Cotillardová a Adam Driver hrají ve filmu Annette zamilovaný pár Henryho a Ann, z nichž on je stand up komik, ona skvělá sopranistka. Jejím úkolem je dojmout publikum krásou hudby, jeho zase lidi provokovat a rozesmát. Henry však neumí přenést přes srdce, že v očích veřejnosti to není rovnocenné, že jí se dostává mnohem větší vážnosti a obdivu než jemu. A pak se jim narodí dítě Annette s mimořádným darem...

Trailer k filmu AnnetteVideo: Aerofilms

Anette, Francie/Mexiko/USA/Švýcarsko/Belgie/Japonsko/Německo 2021, 139 min. Režie: Leos Carax, hrají: Adam Driver, Marion Cotillardová, Simon Helberg, Rebecca Dyson-Smithová a další.

Vyšehrad Seryjál

Tvůrci online seriálu Vyšehrad se rozhodli fanouškům zkrátit čas při čekání na jeho filmové pokračování. Proto přišli s projektem, v němž spojili všechny epizody původního internetového seriálu a přidali nové scény z připravovaného filmu jako malou ochutnávku.

Trailer k filmu Vyšehrad: SeryjálVideo: Bioscop

Vyšehrad Seryjál, Česko 2021, 81 min. Režie: Jakub Štáfek, Martin Kopp, hrají: Jakub Štáfek, Jakub Prachař, Jaromír Nosek, Ondřej Pavelka, Jiří Ployhar ml. a další

Ubal a zmiz

Mireček, Vilém a Dužan jsou kamarádi z pražského Žižkova. Přivydělávají si pěstováním a prodejem trávy a nic jim nechybí. Mirečkův sen o tom, že si koupí karavan a vypadne k moři, je sice hodně vzdálený, ale když dostanou kluci nabídku prodat kompletní úrodu za jednu noc, jeho splnění se zdá být na dosah. Jenže když obchod uzavřou, někdo jim vykrade pěstírnu a mají pár hodin na to, aby zachránili nejen kšeft, ale taky vlastní malíčky.

Trailer k filmu Ubal a zmiz

Ubal a zmiz, Česko 2021, 99 min., režie: Adam Hobzík, hrají: Matouš Ruml, Janek Gregor, Lukáš Duy Anh Tran, Predrag Bjelac, Marek Lambora, Martin Hofmann, Leoš Noha a další.

Mazel a tajemství lesa

Děti ze skautského oddílu tráví své letní prázdniny pravidelně na místě ukrytém v horách. Tři týdny spí v týpí, myjí se v potoce, vaří jídla na ohni a baví se v lese kolem. Tentokrát však přicházejí do svého lesa naposledy. Kvůli plánu těžit zde lithium zmizí jejich divočina navždy…

Trailer k filmu Mazel a tajemství lesaVideo: BontonfilmCZ

Mazel a tajemství lesa, Česko/Slovensko/Německo 2021, 82 min. režie: Petr Oukropec, hrají: Sebastian Pöthe, Josefína Krycnerová, Tobiáš Rímský, Václav Hubka, Kristýna Boková a další.

Světáci

Legendární pygmalionská komedie o třech venkovských fasádnících, kteří si chtějí užít jednu noc v pražském luxusním baru a neváhají pro to udělat skoro nemožné, se vrací na plátna a v ní skutečný výkvět českého komediálního herectví.

Světáci, Československo 1969, 99 min., režie Zdeněk Podskalský, hrají: Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Jan Libíček, Jiřina Bohdalová, Jiřina Jirásková, Iva Janžurová, Jiřina Šejbalová, Oldřich Nový a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám