Hlavní obsah

Barbie a Ken ožili. Hrají je Margot Robbie a Ryan Gosling

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin se v létě chystá jeden poměrně netradiční film. Oživil hračky, s nimiž dětství strávila nejedna holčička a (asi) potají i chlapeček. Legendární Barbie získala podobu Margot Robbie, Kena hraje Ryan Gosling. Tvůrci slibují akční podívanou z růžového světa, jenž nemusí být vždy dokonalý a v němž nechybí nadsázka i velká porce dobrodružství.

Upoutávka na film BarbieVideo: Warner Bros., Reuters

 
Článek

Zápletka filmu je poměrně jednoduchá. Panenka žijící v „Barbielandu“ je z dokonalého světa vyloučena. Jednoduše proto, že není tak krásná a bezchybná, jak by měla. Nezbude jí tak nic jiného než se vydat žít jinam, tedy do skutečného světa. S sebou si do něj bere pořádnou dávku půvabu i naivity. A má jediný cíl: najít u lidí své skutečné štěstí.

Foto: ČTK, Profimedia.cz

Už záběry z natáčení slibují nevšední podívanou…

Režie snímku se ujala americká herečka Greta Gerwig, pro niž - jak řekla - je oživení světa Barbie splněným snem. Ačkoliv projekt přinesl do jejího života řadu změn, nejen těch pozitivních, je na něj ve výsledku hrdá. Pochvalovala si také spolupráci s výrobcem Barbie, firmou Mattel: „Neuvěřitelně nás podporovali. Ve všem.“

Barbie a Ken v jiném světle

„Lidé obvykle slyší Barbie a říkají si: vím, co to bude za film. Jenže pak se dozvědí, že ho píšu a režíruju já a řeknou si: no, možná vím,“ uvedla k projektu pro britský časopis Vogue. Konkrétní příběh prozrazovat předem nechtěla a stále nechce, ovšem obecně slibuje, že Barbie bude především akční komedie.

Představitel Kena Ryan Gosling nicméně již americkým novinářům prozradil, že dokonalým krasavcem ve filmu nebude. Svou postavu popsal jako typického ztroskotance, který je bez peněz, práce, domu a auta: „To nejsou detaily zápletky. Jsou to jen objektivní fakta o Kenovi. Takový je Kenův život.“

Premiéra Barbie je naplánována do českých kin na 20. července.

Čím jezdí Barbie? Maserati má odpověď

AutoMoto

Barbie ztratí vlasy a dostane kožní poruchu

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám