Hlavní obsah

Film Karel míří do slovenských kin

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

V úterý se konala slavnostní premiéra filmu Karel na Slovensku. Zúčastnila se jí Ivana Gottová i režisérka filmu Olga Malířová Špátová.

Foto: Karel Gott Agency

Karel Gott v dokumentárním filmu.

Článek

„Karel měl Slovensko velmi rád. Jezdil sem celá léta a měl k němu hluboký vztah. Věřím, že se vám bude náš film líbit. Nepřál by si, abyste dnes smutnili, a přál by si, aby dnešní večer byl oslavou života,“ uvedla Ivana Gottová před slavnostním uvedením filmu.

Autoři filmu věří, že Karel bude mít stejně velký úspěch jako v České republice. Reakce diváků po slavnostní premiéře tomu nasvědčovaly. Mnozí se neubránili slzám a na konci zazněl potlesk.

„Karel Gott byl úžasný člověk a tento film mě v tom jen utvrdil. Už nikdy nebude žádný další Karel Gott a jsem ráda, že jsem mohla žít v době, kdy nám rozdával radost svými písničkami,“ řekla Novinkám Eva z Bratislavy.

„Film byl moc dojímavý. Hodně se mi líbil jeho vztah k dcerám a starostlivá láska jeho manželky Ivany. Gott byl prostě fenomén a zanechal po sobě nejen krásné písně, ale i tento úžasný film,“ uvedla Andrea.

Slavnostní premiéry filmu se zúčastnili například slovenská ministryně kultury Natália Milanová, herečka Kamila Magálová, herec Maroš Kramár a bývalý hokejista Jozef Golonka.

Reklama

Výběr článků

Načítám