Hlavní obsah

Film Gump – jsme dvojka se představuje v první ukázce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi filmy, které vstoupí do kin v roce 2024, patří Gump – jsme dvojka režiséra F. A. Brabce. Už je téměř hotový, a tak se tvůrci rozhodli vyslat do světa první ochutnávku. „Ve filmu uvidíme staré známé, ale i nové tváře, a hlavně bude příběh veselejší. Do kin snímek dorazí na konci března příštího roku. Navazuju na úspěšnou jedničku, na niž přišlo přes 200 tisíc diváků,“ uvádí režisér.

Gump - jsme dvojkaVideo: Bioscop

 
Článek

Tvůrci původně pokračování neplánovali. „Mě to, upřímně, trošku překvapilo. Když jsem ale slyšel ten příběh, tu synopsi, tak mi přišlo, že to může být fajn. Z mé postavy se stala hlavní, a navíc jsem měl možnost si zahrát se Štěpánem Kozubem, a to mě potěšilo,“ řekl Richard Krajčo, který ztvárňuje Oříška.

Kromě něj a Kozuba se ve dvojce představí další známí herci, od Bolka Polívky, Vicy Kerekeš, Josefa Vojtka, Nely Boudové až po Martinu Pártlovou. „Baví mě, že to má určitý přesah, zároveň jsem vlastně nikdy netočil rodinnou komedii nebo film pro děti. Je to takový naivní příběh v dobrém slova smyslu,“ dodal Štěpán Kozub, jenž si zahrál roli Křiváka.

Za kameru se postavil F. A. Brabec a o hudbu se postaral Ondřej Brzobohatý. Snímek Gump – jsme dvojka bude k vidění v kinech od 28. 3. 2024. Vznikla také audiokniha, kterou namluvil (stejně jako jedničku) Ivan Trojan.

Spisovatel Filip Rožek: Gump dvojka? Nejsou v ní množírny ani řetězy. Je veselejší

Kultura

RECENZE: Gump – pes, který naučil lidi žít. Spíše záslužný projekt než skutečný film

Film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám