Hlavní obsah

Ed Sheeran se v létě vrátí. Příští rok zazpívá a zahraje v Hradci Králové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kdo by to byl čekal… Britský písničkář Ed Sheeran, jedna z největších hudebních hvězd světa, se vrátí do České republiky. V sobotu 27. července vystoupí v Hradci Králové v multifunkčním Parku 360. Předprodej vstupenek začne 26. října v 10 hodin.

Ed Sheeran se v létě vrátí. Příští rok zazpívá a zahraje v Hradci KrálovéVideo: Ludmila Žlábková, Právo

 
Článek

Naposledy se Ed Sheeran českým fanouškům představil v roce 2019 na dvou koncertech v pražských Letňanech. V součtu se jich zúčastnilo 140 tisíc lidí. Nyní jeho turné zavítá do Evropy a Asie a opět se očekává obrovský zájem o vstupenky.

Pomineme-li popularitu, kterou Sheeran za devatenáct let na hudební scéně získal, vydal letos hned dvě nová alba. V květnu vyšlo Subtract a v září Autumn Variations. Obě se celosvětově dostala na první místo, přičemž na obou Sheeran spolupracoval s Aaronem Dessnerem ze skupiny The National.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ed Sheeran na koncertě v pražských Letňanech

Připomeňme. že v královéhradeckém Parku 360 rok co rok probíhá hudební festival Rock for People. „Mám obrovskou radost, že můžeme uspořádat koncert takové osobnosti a jedinečného muzikanta, kterým je Ed Sheeran. To, že si pro svou show v České republice vybral Park 360, kde je domovem i náš festival Rock for People, je pro nás obrovská čest a přelomový milník,“ komentuje za spolupořádající agenturu Ameba Production Michal Thomes.

Ed Sheeran plánuje posmrtné album

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: Subtract (-) - Ed Sheeran, Divide - Ed Sheeran LP

Reklama

Výběr článků

Načítám