Hlavní obsah

Ed Sheeran plánuje posmrtné album

Dvaatřicetiletý britský hitmaker Ed Sheeran prozradil v rozhovoru pro americký magazín RollingStone, že už teď plánuje své posmrtné album. Během následujících let chce natočit přibližně pět řadových desek a jedno speciální album, které bude určeno k vydání po jeho smrti.

Foto: Profimedia.cz

Je mu teprve 32, přesto myslí i na konečnost života.

Článek

Na posmrtném albu bude prý zpěvák pracovat pomalu několik let a jen tu a tam přidá nový song. „Budu mít v závěti, že to vyjde až poté, co umřu,“ tvrdí Sheeran.

Boj s depresemi

Zároveň se svěřil, že na smrt myslí často. Bojuje s depresemi celý život a minulý rok se to zhoršilo. Když zemřeli jeho kamarádi Jamal Edwards a Shane Warne, měl pocit, že už nechce dál žít.

„Topíte se ve vlnách a jste uvnitř toho a nemůžete se dostat ven,“ popsal své pocity. Pak mu ale připadalo, že jeho myšlenky jsou sobecké, protože má dvě dcery. „Zvláště jako otec jsem si připadal opravdu trapně,“ připustil. Pomohla mu jeho manželka Cherry, která mu poradila, ať vyhledá odbornou pomoc.

S drogami je konec

„Tam, odkud pocházím, nikdo nemluví o svých pocitech. V Anglii si lidi myslí, že je divné sehnat si psychoterapeuta. Já myslím, že hodně pomáhá moci si s někým promluvit a prostě to ventilovat a necítit se provinile.“

Jeho nejlepší přítel Jamal Edwards zemřel na srdeční infarkt v únoru 2022 po požití kokainu a alkoholu. To Eda Sheerana přesvědčilo, že už nikdy nesmí brát drogy. Začal s nimi experimentovat na hudebních festivalech, kde viděl, že je berou skoro všichni. Pak je začal užívat pravidelně. „Už nikdy se ničeho nedotknu, protože takhle Jamal zemřel,“ dodal zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

RECENZE: Ed Sheeran sečetl všechna svá alba

Život britského písničkáře Eda Sheerana se v posledních letech změnil. V roce 2019 se oženil s bývalou spolužačkou, o rok později se stal otcem a letos se...

Evropskou odnož cen MTV ovládl Ed Sheeran

Nejlepším umělcem MTV Europe Music Awards (EMA) stal zpěvák a skladatel Ed Sheeran. Britský rodák si z Budapešti odnesl i cenu za nejlepší píseň za hit Bad...

Výběr článků

Načítám