Hlavní obsah

Colours of Ostrava odstartovaly. Ellie Gouldingová ale nepřijede

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacátý ročník festivalu Colours of Ostrava začal ve středu odpoledne v Dolní oblasti Vítkovic severomoravské metropole. Na akci mířily desetitisíce diváků, proběhly první koncerty a na Colours Opening Show vystoupili mimo jiné Ewa Farna nebo dvojice Kozub a Krhut.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Zahajovací show měla slavnostní ráz. Začal dvacátý ročník festivalu

Článek

V podvečer nicméně přišla špatná zpráva. Na akci nedorazí jedna z jejích hvězd, britská zpěvačka Ellie Gouldingová.

Mluvčí festivalu Jiří Sedlák ve zprávě sdělil: „Je nám to moc líto, ale bohužel zpěvačka Ellie Goulding zrušila ze zdravotních důvodů svůj čtvrteční koncert na Colours of Ostrava 2023.“

„Na její čas přesouváme na hlavní stage koncert francouzského elektronického mága Kavinského. Na jeho místo na Liberty stage se nám podařilo operativně domluvit koncert Chinaski,“ dodal.

Foto: Petr Horník, Právo

Britská zpěvačka Ellie Gouldingová

Manažerka britské zpěvačky pořadatelům napsala: „Lékaři ze zdravotních důvodů nedoporučili Ellie Goulding let a koncert na Colours of Ostrava. Ellie Goulding posílá upřímné omluvy, lásku a doufá, že se s fanoušky v České republice brzy setká.“

Ve středu v podvečer už bylo na festivalu odhadem více než deset tisíc diváků. Vedle úvodní show zhlédli například koncerty skupin Zrní, The Longest Johns, LaBrassBanda a dalších. V noci na ně čekal vrchol prvního dne, vystoupení americké skupiny OneRepublic.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Na Colours of Ostrava mířily tisíce diváků

Ředitelka festivalu Colours of Ostrava Zlata Holušová: Ceny umělců stouply desetinásobně

Festivaly

OneRepublic, Ellie Gouldingová, Macklemore, Burna Boy. Colours of Ostrava slaví dvacet let, vrcholem bude noční párty

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Colours of Ostrava

Může se vám hodit na Zboží.cz: Human - OneRepublic [LP]

Reklama

Výběr článků

Načítám