Hlavní obsah

Zvenčí to byla farma, v podzemí ale muž na Náchodsku pěstoval marihuanu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Rozsáhlé pěstírny marihuany našli policisté na Náchodsku. V případu obvinili muže, který měl drogu pěstovat ve speciálně upraveném podzemním prostoru, jinak se podle vyšetřovatelů místo jevilo jako farma, čímž muž údajně nelegální pěstování konopí maskoval.

Podzemní pěstírna marihuany na NáchodskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Pěstírnu našli kriminalisté na Náchodsku u hranic s Polskem. O případu v pondělí informovala mluvčí policie Lucie Konečná.

Zásahová jednotka podle mluvčí zadržela 42letého muže, který podle vyšetřovatelů pěstoval marihuanu ve speciálně upravených a v zemi zakopaných velkoobjemových kontejnerech.

Čilý byznys v nejstřeženější věznici. Do Valdic mířily drogy, mobily i léky

Krimi

„Vše maskoval farmářskou činností a legálním pěstováním konopí s nízkým obsahem THC. Při domovní a nebytové prohlídce policisté zajistili 196 kusů rostlin konopí, ze kterých by mohl vyrobit 18 kilogramů sušiny, dále nejméně 11 kilogramů usušeného rostlinného materiálu, a za to vše si mohl muž přijít na minimálně 1,5 milionu korun,” uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Podzemní pěstírna marihuany na Náchodsku

Zajištěné rostliny ale ještě projdou znaleckým zkoumáním a policie na případu dále pracuje.

Reklama

Související články

Dětský domov si zpříjemňovali marihuanou

Pravidelným kouřením marihuany si několik měsíců zpříjemňovala pobyt v dětském domově v Nepomuku na jižním Plzeňsku čtveřice tamních třináctiletých chovanců.

Výběr článků

Načítám