Hlavní obsah

Muž po novoročním koktejlu řádil. Mám rozbitou hlavu od flašky, hlásil policista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koktejlem omamných látek oslavil příchod Nového roku muž na Trutnovsku, na kterého přivolali policisty, protože demoloval byt. Jak se ukázalo, muž, který běžně kouří marihuanu, den před tím popíjel alkohol a Nový rok si navíc rozhodl vylepšit odvarem z halucinogenních hub. Hlídka ho nakonec zpacifikovala pepřovým sprejem, při zásahu ale stihl jednoho z policistů zranit láhví.

Agresivní muž na Trutnovsku demoloval bytVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka policie na Nový rok vyrazila do jednoho z rodinných domů na Trutnovsku, kde podle hlášení 39letý muž ničil vybavení bytu.

„Muž s láhvemi od alkoholu v rukou zaútočil proti policistům. Než se jim ho podařilo pomocí donucovacích a slzotvorných prostředků zpacifikovat, jednoho z nich udeřil do hlavy a způsobil mu na čele tržnou ránu. Na místo byla přivolána záchranná zdravotnická služba, která ošetřila jak policistu, tak i útočníka zasaženého pepřovým sprejem,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Iva Kormošová.

Recidivista po propuštění z vězení měsíce pronásledoval expřítelkyni, pak ji znásilnil

Krimi

Zadržený muž odmítl dechovou zkoušku a podle mluvčího jevil známky opilosti i ovlivnění návykovými látkami, policie ho proto převezla na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

„Eskortě muže chtěla zabránit jeho přítelkyně, která slovně napadala policisty. Jelikož také neuposlechla výzev, omezili pomocí donucovacích prostředků na svobodě i ji. Šestatřicetiletá žena se podrobila dechové zkoušce s výsledkem 2,5 promile alkoholu,” upřesnila Kormošová s tím, že její případ poslali policisté do přestupkového řízení.

Muž bez respirátoru dal prodavačce v Praze pěstí, když ho odmítla obsloužit

Krimi

Podezřelý muž podle vyšetřovatelů popíjel alkohol už od předešlého dne, běžně kouří marihuanu a během silvestrovského večera si uvařil odvar ze 40 lysohlávek, z něhož vypil čtvrtlitrový hrnek.

„To, že rozbíjel nábytek a zaútočil na policisty, si nepamatuje. Obviněný muž je stíhán na svobodě,” dodala mluvčí s tím, že obviněnému hrozí za násilí proti úřední osobě až šestileté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám