Hlavní obsah

Muž znásilnil šestiletou na toaletách nákupního centra v Jihlavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policie obvinila muže ze znásilnění dívky v obchodním centru v Jihlavě. Muž měl šestiletou dívku znásilnit v kabince toalet nákupního centra.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

TV Nova uvedla, že dívka měla být s otcem na nákupech a chtělo se jí na záchod. Tam měl rodinný známý, který byl v obchodním centru s nimi, dítě ⁠⁠zavléct do kabinky a znásilnit, zatímco otec čekal v jiné části budovy.

Podle mluvčí policie Dany Čírtkové hrozí padesátiletému obviněnému až 12 let vězení. Je ve vazbě. „V pátek v podvečer došlo k závažnému mravnostnímu trestnému činu v jednom z obchodních center v Jihlavě. Muže podezřelého z tohoto činu jsme zadrželi. S mužem jsme vedli úkony trestního řízení. V sobotu ho vyšetřovatel obvinil ze znásilnění,“ řekla Čírtková.

V neděli okresní soud rozhodl o tom, že obviněný, který už byl dříve trestán, bude ve vazbě. „Jedná se o muže s trestní minulostí, ale není to cizinec,“ doplnila Čírtková.

Blažek podal stížnost v kauze dívky znásilňované otčímem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám