Hlavní obsah

Zloděj okrádá pacienty v ostravské nemocnici. Policie hledá muže z fotografie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie prověřuje několik případů krádeží, které nahlásili pacienti jedné z ostravských nemocnic. K některým došlo už na konci uplynulého roku, k některým letos. Není vyloučeno, že mají stejného pachatele.

Foto: Policie ČR

Muž, se kterým by policie ráda mluvila.

Článek

„Podle zjištěných informací dosud neustanovený muž měl v několika případech využít nepřítomnosti pacientů na pokoji v lůžkové části, a to jak na oddělení traumatologie, tak úrazového, a odcizit jim například mobilní telefon, peněženky s doklady a finanční hotovostí, ale také platební kartu,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

Jednou se po krádeži pokusil z účtu vybrat finanční hotovost, ale okradený naštěstí kartu ihned zablokoval, proto nedošlo k výběru.

„Z vyhodnocených kamerových záznamů a ze získaných svědeckých informací víme, že neznámý pachatel do nemocnice vstupoval většinou v podvečerních hodinách,“ uvedla mluvčí.

Policie zveřejnila fotografie důležitého svědka, se kterým by potřebovala mluvit. Jakoukoli informaci, která by mohla vést ke ztotožnění muže, volejte na tísňovou linku 158, případně ji sdělte na nejbližší policejní služebně, vyzvala policie.

Zloděj aut se vydával za své bezúhonné dvojče

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám