Hlavní obsah

Zlínští policisté naháněli zdrogovaného řidiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Nárazem do plotu skončila pro zdrogovaného řidiče policejní honička v průmyslovém areálu bývalých závodů firmy Baťa ve Zlíně. Třiadvacetiletý muž po najetí do plotu rychle vystoupil z vozu a snažil se před policisty utéct i po svých. Dlouho se však z úprku neradoval.

Řidič ujížděl policistům.Video: Policie ČR

 
Článek

„Policisté ho dostihli, skončil v cele předběžného zadržení a pravděpodobně ho čeká vězení,“ přiblížila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

K pokusu o ujetí měl mladík svoje důvody. „Zkouška na přítomnost drog u něj byla pozitivní, navíc má řízení vozidla zakázáno až do roku 2030,“ podotkla mluvčí.

Řidička skútru na Vyškovsku unikla téměř jistému střetu s BMW, zachytila to kamera

Krimi

Policisté mladého řidiče vozu BMW pronásledovali ulicemi průmyslového areálu v závěru minulého týdne. Předtím se jej hlídka snažila zastavit za pomoci světelného výstražného znamení a nápisu Stop na vozidle.

„Muž ale výzvy k zastavení nerespektoval, neustále zrychloval a snažil se policistům ujet. Jeho riskantní jízda skončila nárazem do plotu. Řidič z vozu vyběhl a dal se na útěk. Policisté ho dál pronásledovali a doběhli ho po pár minutách na autobusovém nádraží,“ podotkla Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Řidič ujížděl policistům.

Po pozitivní zkoušce na přítomnost drog se mladík přiznal, že si dal před jízdou pervitin. Za maření výkonu úředního rozhodnutí nyní může skončit až na dva roky za mřížemi.

Řidič ujížděl kradeným BMW po D8. Před tunelem se otočil a jel zpět na Prahu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám