Hlavní obsah

Řidič ujížděl kradeným BMW po D8. Před tunelem se otočil a jel zpět na Prahu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čerstvě ukradené BMW pronásledovali ve čtvrtek odpoledne policisté na dálnici D8. Řidič se dokonce v jednu chvíli na dálnici otočil a ujížděl opačným směrem. Dopaden byl až pomocí vrtulníku a psovodů.

Policie pronásledovala kradené BMWVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policisté chtěli po druhé hodině odpoledne na dálnici D8 ve směru na Německo zastavit BMW X5, které procházelo databází jako kradené. Šofér však nereagoval a ujížděl.

„Řidič se před prackovickým tunelem otočil, přejel do směru na Prahu a pokračoval v jízdě. Následně z dálnice sjel a pokračoval na Litoměřicko. Při pronásledování naboural také policejní auto,“ řekla Novinkám mluvčí policie Veronika Hyšplerová. Přímo před tunelem nejsou směry odděleny svodidly a do protisměru se dá přejet.

Foto: Aktu.cz

Zadržený řidič

Foto: Aktu.cz

Řidič ujížděl kradeným BMW

Muž následně zastavil v okolí obce Režný Újezd a utekl. Policie rozjela velkou pátrací akci; s pomocí vrtulníku, psovodů a speciální pořádkové jednotky muže zanedlouho našla.

Jde o 42letého Poláka, který jel v autě ukradeném ve čtvrtek v Praze. Policisté budou nyní zjišťovat okolnosti krádeže auta.

Policie na Českobudějovicku stíhala motorkáře bez helmy. Nakonec spadl

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám