Hlavní obsah

Ženu po nehodě zabila svodidla, viník ujel

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO
Aktualizováno

Tragická nehoda se stala v pátek ráno v Hradecké ulici v Brně. Řidič narazil autem do jiného vozu, poslal jej na svodidla a ta poté zabila ženu a těžce zranila řidiče auta. Viník od nehody ujel, policie jej našla po několika hodinách.

Článek

Manželé cestovali ve svém autě a chtěli předjet kamión. Řidič auta jedoucího za nimi se ale rozhodl také předjíždět, podle brněnského policejního mluvčího Bohumila Maláška udělal tzv. myšku, při ní dostal smyk, narazil do druhého auta, v němž cestovali manželé. Jejich vůz vrazil do svodidel, která prošla skrz auto, ženu zabila a muže těžce zranila.

„Pachatel ztratil na místě registrační značku a pomocí ní se nám ho podařilo vypátrat,“ řekl Novinkám Malášek.

Autem projela traverza ze svodidel. Foto: HZS Jihomoravského kraje.

Neštěstí se stalo kolem sedmé hodiny ráno. „Řidič utrpěl těžká zranění a lékaři v nemocnici bojují o jeho život. Jeho žena zemřela," řekl Malášek.

„Zranění 51leté ženy nebyla slučitelná se životem. 40letý muž utrpěl poranění hrudníku a břicha. Po ošetření byl transportován s vážným zraněním do Úrazové nemocnice v Brně,“ řekl mluvčí .

Reklama

Výběr článků

Načítám