Hlavní obsah

Žena v Brně marně volala o pomoc. Policie hledá muže s nohama do X 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

V zoufalé situaci se v Brně ocitla žena, kterou přepadl po výstupu z autobusu lupič. Hrozil jí nožem a nakonec utekl s kabelkou, celkem přišla o věci a peníze v hodnotě 18 tisíc korun. Napadená žena volala o pomoc, široko daleko ale nikdo nebyl. Podezřelého zaznamenala bezpečnostní kamera.

Lupič s křivýma nohama v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Podezřelý muž zaútočil podle vyšetřovatelů na 57letou ženu již před čtrnácti dny, stále se jej ale nepodařilo najít, policie se proto nyní obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání.

Mladík chtěl po ženě na nádraží cigaretu. Když neuspěl, zbil ji

Krimi

„Při návratu ze schůzky v centru Brna si ji jako svou oběť vyhlédl mladý lupič. Nastoupil s ní do nočního autobusu už na Mendlově náměstí a jel až do Žebětína. Zde se ženou vystoupil, počkal, až autobus odjede, a pak zaútočil,” informoval v pondělí o případu mluvčí policie mluvčí policie David Chaloupka.

Lupiči pustili do kamionu plyn a uspali řidiče. Pak vzali díly na kola za 250 milionů

Krimi

Muž podle policie ženu ohrozil nožem a chtěl ji bodnout, nakonec sebral kabelku a zmizel neznámo kam.

„Vyděšená žena sice křičela o pomoc, na ulici však v nočních hodinách nikdo nebyl. Přepadená přišla o věci a peníze v hodnotě téměř osmnáct tisíc korun. Kriminalistům se podařilo zmapovat jejich cestu a zajistit záběry z bezpečnostních kamer,” upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Lupič s křivýma nohama v Brně

„Podezřelý je asi 175 cm vysoký, hubené postavy. Na záběrech je patrné, že má křivé nohy, tzv. do X. Pokud muže poznáváte, dejte nám to vědět na lince 158,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám