Hlavní obsah

Žena našla na radiátoru na poště peníze a nechala si je, hrozí jí dva roky

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Až dva roky vězení hrozí dosud netrestané 60leté ženě, která našla v pondělí ve Frýdku-Místku na radiátoru na poště obálku s penězi, které ale neodevzdala a přivlastnila si je. Peníze zde zapomněla 80letá důchodkyně, která si je krátce předtím vybrala na přepážce. O případu ve čtvrtek informovala mluvčí policie Karolína Bělunková.

Foto: Policie ČR

Peníze a doklady, které si žena odnesla z pošty ve Frýdku-Místku.

Článek

V obálce bylo 26 tisíc korun. Žena se svým jednáním dopustila podle policie přečinů zatajení věci a neoprávněného opatření platebního prostředku. Obviněna zatím nebyla.

„Průhlednou obálku nechala žena odloženou na ústředním topení spolu s platebními kartami, občanským průkazem a celou vybranou částkou,“ uvedla Bělunková s tím, že nálezkyně následně obálku uschovala u sebe a z budovy odešla.

Dcera podle policie z matčina účtu tajně vysála přes půl milionu

Krimi

Policii se podařilo podezřelou vypátrat po několika hodinách v jejím bytě.

„Ke svému jednání se přiznala a obálku i s celým jejím obsahem předala policistům. Uvedla, že si nalezenou částkou chtěla přilepšit a splatit část svých dluhů,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Lupič zadržen krátce po přepadení benzinky

Do vazby poslal ostravský okresní soud třiadvacetiletého lupiče, který před několika dny přepadl benzinovou čerpací stanici v Ostravě-Porubě. Zadržen byl...

Výběr článků

Načítám