Hlavní obsah

Policie zatkla lupiče, který přepadl dívku a chtěl peníze a sex

Právo, pab
Plzeň

Letos v březnu potvrdil pražský vrchní soud čtyřletý trest Vladimíru Pliskovi za loupež a vydírání. Jenže 38letý muž do vězení nenastoupil a soud na něj vydal zatykač. Klec spadla v úterý, kdy Plisku policisté zadrželi během silniční kontroly na Domažlicku.

Obžalovaný u soudu (archivní záběry)Video: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Kolem osmé hodiny večer policisté u čerpací stanice v Draženově zastavili řidiče osobního vozidla Audi A4. Po jeho lustraci v evidenci zjistili, že na něj vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Podle ní policisté hledaného muže zadrželi a převezli do plzeňské borské věznice.

Vydával se za známého hokejistu a po fanynkách chtěl sex, odsoudili ho za znásilnění

Krimi

Muž dostal trest za to, že v roce 2014 maskovaný zelenou kuklou a se zbraní v ruce přepadl v Horšovském Týně 17letou dívku. „Mířil na ni zbraní a chtěl peníze. Pak po ní požadoval orální sex,“ stojí v loňském rozsudku Krajského soudu v Plzni, který letos potvrdil i vrchní soud.

Plisku loni potrestal také klatovský soud. Tříletou podmínku dostal za to, že se vydával za extraligového hokejistu Davida Stacha a přes sociální sítě vylákal od mladých dívek nahé fotografie. Poté je vydíral s tím, že pokud s ním nebudou mít sex, tak lechtivé snímky zveřejní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám