Hlavní obsah

Zdraví syna řešili močí a sexem. Zvrhlými praktikami partnerů se zabývá soud

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za přírodního člověka a naturistu se během dnešní výpovědi u ústeckého krajského soudu označil muž obžalovaný v případu dlouhodobého sexuálního násilí, kterého se spolu se svou partnerkou dopouštěl na jejím nezletilém synovi. Žaloba je viní ze znásilnění a mnoha dalších skutků. Oba se hájí tím, že jen chtěli uzdravit nemocného syna.

Foto: Karel Otcovský, novinky.cz

Případ řeší Krajský soud v Ústí nad Labem.

Článek

Obžalovaný to během dnešní výpovědi zopakoval. „Tehdy jsme neřešili zákony, ale pouze chlapcovo zdraví. Chtěli jsme, aby se přestal pomočovat,“ uvedl.

K léčení hocha přitom zvolili kontroverzní urinoterapii, tedy močení do úst, označované obžalobou za pissing. Urinoterapie je podle obžalovaného prověřená metoda, popsaná v odborné literatuře.

Bolesti zad mírnil partnerčinou močí

„Když jsem měl bolesti zad, sám jsem požádal partnerku, aby mi počůrala záda a pak je promasírovala. Mělo to léčebný efekt,“ vypověděl a dodal, že když byla bolest intenzivní, tak partnerčinu moč pil.

Partneři začali podle obžaloby v obci na Lounsku se sexuálními praktikami s dítětem v době, kdy mu bylo sedm let. Prováděli je opakovaně a dlouhodobě. Matka dnes již dospělé oběti zvrhlých hrátek měla se svým synem souložit, její partner měl sexuální aktivity fotit a nahrávat. Chlapci přitom přikazoval, co má konkrétně dělat, a zároveň masturboval.

Sex lze posuzovat i z filozoficko-zdravotně-terapeutického hlediska, žádné osobní záměry v tom nebyly
matka dítěte

Obžalovaná během své výpovědi u soudu uvedla, že jejím záměrem nebylo někomu ublížit pro vlastní uspokojení. „Sex lze posuzovat i z filozoficko-zdravotně-terapeutického hlediska, žádné osobní záměry v tom nebyly,“ zaznělo mimo jiné během její výpovědi.

Ve dvanácti byl prý vyléčený

Praktiky se synem skončily podle ženy, když mu bylo asi dvanáct let, protože se přestal pomočovat, a byl tudíž vyléčený.

Společně pak podle obžaloby zneužili k sexu také dvouměsíčního vnuka ženy. Dopouštěli se také zoofilie, pořizovali pornografický materiál, muž přechovával konopí a semena jedovatého durmanu. Oběma hrozí až dvanáctileté vězení.

Dnes měl původně prostřednictvím videokonference vypovídat poškozený. Soudce však vzhledem ke zdlouhavým výpovědím obžalovaných, při kterých často utíkali od kladených otázek a filozofovali, odložil jeho výslech na pozdější termín.

Obžalovaná si před zahájením dnešního jednání postavila na stůl před sebe rámeček s fotografií blíže neurčené osoby. Chvíli poté, co začal její partner vypovídat, začala hystericky plakat, aniž by uvedla důvod. Soudce proto jednání přerušil, po návratu do soudní síně obžalované vyhověl, aby další část dnešního jednání proběhla v její nepřítomnosti.

Obžalovaný poté mimo jiné vypověděl, že zhruba kilogram sušeného konopí, které našli policisté při domovní prohlídce, měl výhradně pro svou potřebu. Vyráběl z něj prý mast, která pomáhala tlumit jeho bolest zad.

Na svém pozemku chodili nazí

K nalezeným semenům jedovatého durmanu uvedl, že jako profesní zahradník si dal za úkol pěstovat původní rostliny a vracet je do přírody, kam patří. Klíčivost semen byla prý ale nulová, a tak zůstala zapomenutá doma ve skříni.

Několikrát se označil za přírodního člověka a kritizoval systém a společnost, která podle něj vše přirozené zničila. „Nepřijímám do sebe chemické látky, nepožívám léky, nejsem očkovaný. S partnerkou jsme vyznavači naturismu. Od jara do podzimu proto, pokud to dovolí počasí, chodíme na svém pozemku nazí,“ připomněl obžalovaný další z libůstek páru podivínů. Již dříve připustil, že bez oděvu se v domácnosti pohyboval i poškozený.

Na skutek se přišlo náhodou při vyšetřování jiného případu. Fotografie ženy s dítětem z České republiky se objevila na internetu a policii se podařilo určit její totožnost. U oběti se podle státní zástupkyně objevuje syndrom týraného dítěte, trpí posttraumatickým stresovým syndromem, který vyžaduje několikaletou léčbu.

Znásilnil 13letou dívku. Vrchní soud mu potvrdil šest let vězení

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám