Hlavní obsah

Zběsilou jízdu motorkáře nakopnutého pervitinem ukončil náraz do značky v Teplicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Více než stokilometrovou rychlostí uháněl před policií ulicemi Teplic, kde jinak platí padesátka i méně, 42letý řidič motorky. Honička následovala poté, co odmítl zastavit kvůli kontrole. S policií v patách několikrát jel protisměrem a nakonec nezvládl zatáčku a zastavil se o dopravní značku. Překvapením pro muže zákona bylo, když muž nehybně ležící u rozbitého stroje v mžiku vyskočil na nohy. Test totiž u něj potvrdil povzbuzující drogu pervitin.

Motorkář ujížděl policiiVideo: Policie ČR

 
Článek

Na podezřelého motorkáře v sobotu po 23:00 narazila policejní hlídka v Teplicích, načež ho chtěla zkontrolovat. Na světelné a zvukové signály ale odpověděl ujížděním směrem do centra.

„S dopravními předpisy si hlavu nelámal a ulicemi města jel více než stokilometrovou rychlostí. Několikrát přejel do protisměru, kde mohl ohrozit ostatní účastníky silničního provozu,“ informovala ve čtvrtek o případu mluvčí policie Ilona Gazdošová.

Právě nebezpečně vysoká rychlost jízdy ale pak sehrála hlavní roli při jeho zastavení, když v zatáčce vrazil do dopravní značky.

Drogy, zákaz řízení? Nezájem. Řidič na pervitinu vezl ve Vyškově čtyři děti, v sedačce jistil jen jedno

Krimi

„Poté, co k němu přijela policejní hlídka, vypadalo to, že řidič leží nehybně u motorky. Po chvíli se však postavil na nohy. A kupodivu neutrpěl při pádu žádné vážné zranění,“ zmínila mluvčí chování řidiče, které zachytila i kamera, jejíž záznam policie k případu zveřejnila.

Proč se chtěl motorkář vyhnout policejní kontrole, začalo být jasnější při testu na drogy, který u něj prokázal pervitin. Navíc měl kvůli jinému prohřešku z dřívějška zadržený řidičský průkaz. Případ dál řeší dopravní policie.

Foto: Policie ČR

Motorkář ujížděl policii

Deset zákazů řízení a v těle pervitin. Pirát silnic ujížděl před brněnskými policisty desítky kilometrů

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám