Hlavní obsah

Za tragickým požárem v Ústí, při němž zemřela mladá rodina, byla nevhodně zapojená rozdvojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevhodně zapojená rozdvojka ve venkovním prostředí byla příčinou únorového požáru chatky v Ústí nad Labem, při kterém zemřeli čtyři lidé. Právu to řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Video: Aktu.cz

 
Článek

O příčině požáru v předlické zahradní kolonii informoval server iDnes. „Příčinou požáru byla nevhodně zapojená rozdvojka elektřiny, která byla použita ve venkovním prostředí,“ řekla krajská policejní mluvčí. S uzavřením spisu ještě policie čeká na posudek z oboru soudního lékařství.

„Zhruba do konce roku bude vydáno usnesení o ukončení prověřování se závěrem, že se nepodařilo zjistit skutečnosti opravňující zahájení trestního stíhání proti konkrétní osobě,“ doplnila Hyšplerová.

Zahradní stavbu zasáhl požár v plném rozsahu. Po uhašení nalezli hasiči uvnitř čtyři osoby bez známek života. Jednalo se o mladou rodinu, dva dospělé a dvě děti, kteří přijeli na návštěvu za příbuznými z Děčína.

Při požáru v Ústí zemřeli čtyři lidé, včetně dvou dětí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám