Hlavní obsah

Z vraždy novorozence obvinila policie její matku, hrozí jí doživotí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Policejní komisař obvinil z vraždy novorozence na Českolipsku 40letou ženu. V případě uznání viny jí hrozí až doživotní vězení. V pátek o obvinění informovala mluvčí českolipské policie Ivana Baláková. Právo již ve čtvrtek zjistilo, že jde pravděpodobně o matku dítěte.

Foto: Jaroslav Švehla, Právo

Dům na jehož zahradě k hrůznému činu došlo.

Článek

Žena zahrabala tělo novorozence na zahradě. Matka, která má už dvě dospívající děti, těhotenství tajila. Tělo dítěte zahrabala na zahradě u domu. [celá zpráva]

"Podle pitvy bylo usmrcené novorozeně holčička," uvedla Baláková. Komisař navrhl vzít ženu do vazby. Policisté ji zatkli ve středu, obvinění padlo ve čtvrtek.

Podrobnosti policie stále odmítá zveřejnit. Policisté tělo našli ve středu. Podle některých informací žena porodila v úterý. Zda se dítě narodilo mrtvé, vyšetřovatelé zjišťují.

Podle jedné z místních obyvatelek bylo těhotenství na ženě poznat ještě minulý týden. "Ve středu jsem ji viděla a břicho už neměla," řekla Právu žena.

Reklama

Související články

Matka zahrabala tělo novorozence na zahradě

Kriminalisté vyšetřují úmrtí novorozence na Českolipsku. Čtyřicetiletá matka, která má už dvě dospívající děti, těhotenství tajila. Tělo dítěte zahrabala na...

Výběr článků

Načítám