Hlavní obsah

Z postele trčela ruka a koleno, vykázaný násilník se snažil schovat před policií

– Most

Kvůli nebezpečnému vyhrožování byl 32letý muž z Mostu dříve vykázán z bytu, přesto se tam vrátil. Když policisté přišli do bytu na kontrolu, snažil se před nimi schovat v úložném prostoru postele, prozradila ho ovšem ruka a část nohy trčící z nábytku ven. Informovala o tom mluvčí policie Alena Bartošová.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Policie nejdřív muže vykázala z bytu na 10 dní. „Musel kvůli násilnému jednání vůči své rodině opustit obydlí začátkem minulého týdne, během toho byl seznámen se všemi podmínkami. Kromě opuštění obydlí si od policistů za své chování vyslechl sdělení podezření ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování,” uvedla mluvčí.

Recidivista z Liberecka se nacpal do křesla, aby ho nenašla policie

Krimi

Policisté ale zjistili, že Mostečan nařízení nerespektuje. Při kontrole ho pak přistihli přímo v pro něj zakázaném bytě.

„Prozradil ho nedovřený úložný prostor postele, do kterého se před hlídkou schoval, a byla mu tam vidět ruka a koleno. Celá věc může mít dohru u soudu, který může rozhodnout až o tříletém odnětí svobody,” dodala mluvčí.

Jménem zákona! Vylez z vody, křičel policista na recidivistu. Muž v řece dlouho nevydržel

Krimi

Reklama

Související články

Ukradl autobus na Liberecku, autem projel vrata

Hned z několika trestných činů obvinili liberečtí policisté 28letého muže, který se přiznal, že v červenci ukradl v Hrádku nad Nisou autobus z parkoviště. Při...

Výběr článků

Načítám