Hlavní obsah

Z okna základní školy na Olomoucku vypadl žák. Našli ho kolemjdoucí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká Bystřice

Z okna budovy Masarykovy základní a mateřské školy ve Velké Bystřici na Olomoucku vypadl v pátek před polednem jeden z žáků. Podle záchranářů utrpěl středně těžké až těžké poranění. Letecky byl transportován do Fakultní nemocnice v Ostravě.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie. Ilustrační snímek

Článek

„Dosavadním šetřením jsme nezjistili zavinění ze strany cizí osoby. Vzhledem k věku chlapce nebudeme k události poskytovat bližší informace,“ sdělil v pondělí Novinkám policejní mluvčí Libor Hejtman.

Podle informací Novinek nezletilého nalezli kolemjdoucí, kteří přivolali záchranáře.

Zřizovatelem školy je město. „Ředitelství školy nás o události neprodleně informovalo. O důvodech, proč se to stalo, nechci spekulovat. Ve škole probíhá šetření ve spolupráci se školním psychologem. Je to nešťastná událost,“ řekl Novinkám starosta Velké Bystřice Marek Pazdera (ODS).

Z okna plzeňské základky skočil třináctiletý chlapec, zřejmě chtěl ukončit život

Krimi

Vedení školy nechce k případu poskytovat žádné informace s odůvodněním, že se jednalo o nezletilého žáka.

„Chlapec utrpěl pohmoždění zejména hrudníku a břicha, nedalo se vyloučit ani nějaké vnitřní krvácení, proto byl transportován letecky do ostravské nemocnice na traumacentrum,“ řekla ČTK mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Lucie Mikisková. Do Ostravy byl podle ní hoch přepraven proto, že v Olomouci není dětské traumacentrum.

Na konci hodiny se zvedl, otevřel okno a vyskočil. Žák boskovického gymnázia má těžká zranění

Krimi

Reklama

Související témata:
Velká Bystřice

Výběr článků

Načítám