Hlavní obsah

Opilý řidič usnul přímo v křižovatce. Po probuzení chtěl policistům ujet

Horní Radechová

Nastartované auto a zapnutý pravý blinkr upoutal v neděli o půl čtvrté ráno pozornost policistů na Náchodsku. Vůz VW Bora totiž stál přímo v křižovatce a v něm seděl muž se sklopenou hlavou. Když se probral, chtěl policistům ujet.

Našli jej opilého za volantem a on chtěl ujetVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté spícího řidiče v autě objevili ve Slavíkově, který je částí obce Horní Radechová.

„Policisté se klepáním na okno pokusili muže vzbudit. Ten však vůbec nereagoval. Probudil se, až když policisté otevřeli dveře a začali na něho mluvit. Přibližně po pěti minutách začal komunikovat, choval se však zmateně a mluvil zpomaleně. Najednou šlápl na plyn, rozjel se a vysokou rychlostí začal ujíždět směrem k Horní Radechové,“ uvedla v úterý policejní mluvčí Iva Kormošová s tím, že ho policisté začali pronásledovat.

Opilý řidič v čínském městě smetl 13 aut, natočila ho kamera

Koktejl

„Po necelých 500 metrech však řidič při odbočování vpravo na křižovatce ve tvaru T nezvládl řízení a narazil do opěrné betonové zdi. Přesto nezůstal stát, a ještě ujel dalších 150 metrů, než mu přestalo auto jet,“ dodala mluvčí.

Opilý muž se v Plzni dopotácel za volant a vyrazil. Jedu do práce, vysvětloval policii

Krimi

Šestadvacetiletý řidič, který nadýchal 1,6 promile alkoholu a nepředložil řidičský průkaz, neutrpěl žádné zranění. Další dechovou zkoušku odmítl, ale vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu se podrobil.

Foto: Policie ČR

Opilý muž usnul za volantem přímo v křižovatce. Pak chtěl policistům ujet.

Na vozidle byla odhadnuta škoda na 40 tisíc a na zdi 10 tisíc korun. Pokud rozbor krve prokáže přítomnost alkoholu v krvi nad 1 promile, čeká muže obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což může jít až na 3 roky do vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám