Hlavní obsah

Opilý muž se v Plzni dopotácel za volant a vyrazil. Jedu do práce, vysvětloval policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Opilý muž se za bílého dne potácel po ulici, pak sedl za volant auta a odjel. Takový obrázek se naskytl v Plzni policistovi v civilu, který šel zrovna ze služby. Policista podezřelého šoféra zastavil a přivolal kolegy, kteří pak muži naměřili přes dvě promile.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policista šel minulý týden v pátek kolem 13. hodiny ze služby, když v plzeňské ulici Jagellonská viděl muže, který se potácel po chodníku směrem k autu, do nějž nasedl a rozjel se s ním.

Pět promile. Hlídka v Karlových Varech se při kontrole řidiče nestačila divit

Krimi

„Jelikož mladý muž usoudil, že řidič je pod vlivem alkoholu, neváhal a vozidlo značky Škoda Octavia zastavil. Staršímu muži sdělil, že je policista a dále, aby setrval na místě do příjezdu policejní hlídky,” informovala v pondělí o případu mluvčí policie Michaela Raindlová.

Za volant pouze pod vlivem. Muže na Vsetínsku zastavili dvakrát s dvěma promile

Krimi

Policisté 62letého šoféra zkontrolovali a dechová zkouška ukázala 2,34 promile alkoholu.

Kamioňák pil přímo za volantem, na Pelhřimovsku skončil s 2,7 promile v příkopu

Krimi

„Opilý řidič hlídce sdělil, že měl namířeno do zaměstnání. Policejní inspektor ve věci zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám