Hlavní obsah

Viník z BMW zemřel, dospělí neměli pásy. Nehodu se třemi mrtvými policie odložila

Novinky, kub
Hradec Králové

Kriminalisté v Královéhradeckém kraji odložili vyšetřování nehody z konce května, při které u obce Černožice zemřeli tři lidé. Řidič BMW se tehdy při předjíždění střetl v protisměru s dalším autem. Sám nehodu nepřežil, v druhém autě zemřel rovněž řidič a jeho spolujezdkyně. V autě ještě měli nezletilé dítě, které záchranáři letecky přepravili do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Tragickou nehodu u Černožic nepřežili tři lidé

Článek

„Vyšetřovatel případ ukončil usnesením o odložení, protože neshledal zavinění jinou osobou než řidičem BMW, který na místě dopravní nehody zemřel,” sdělila v pondělí mluvčí policie Iva Kormošová.

Kriminalisté v předešlých dnech rozhodli o odložení na základě paragrafu, podle kterého není přípustné vést trestní stíhání proti někomu, kdo zemřel.

Nehodu na Liberecku se třemi mrtvými řidička nezpůsobila úmyslně, uzavřela policie

Krimi

„Ohledáním nehody na místě bylo zjištěno, že kromě dítěte nebyla ani jedna osoba připoutána bezpečnostním pásem. Ze soudní pitvy vyplynulo, že 26letý řidič BMW nebyl pod vlivem alkoholu ani jiných návykových látek,” upřesnila mluvčí.

Nehoda se stala v neděli 31. května na silnici číslo 33 u Černožic. Řidič BMW podle policie nezvládl rychlou jízdu a při předjíždění na přímém úseku se v protisměru čelně střetl s protijedoucím osobním autem značky Škoda Octavia.

Čelní náraz při předjíždění na Královéhradecku nepřežili tři lidé

Krimi

Na místě zemřel řidič BMW, 40letý řidič octavie i jeho 30letá spolujezdkyně. Ve škodovce bylo rovněž nezletilé dítě, které záchranáři transportovali do nemocnice vrtulníkem s těžkým zraněním.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám