Hlavní obsah

VIDEO: Ujíždějícího narkomana zastavila až hrozba policejní střelby

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Pervitinem ovlivněný a současně celostátně hledaný mladík ujížděl v noci na středu policistů v Brně. Jeho zběsilou snahu prchnout mužům zákona po havárii zhatila až hrozba střelbou, ke které policisté přistoupili.

Článek

Dvě hodiny po půlnoci upoutal podezřelý vůz hlídku v Křížkovského ulici. Podle registrační značky policisté zjistili, že ho používá 25letý, celostátně hledaný muž. Pokusili se octavii zastavit, řidič ale šlápl na plyn a začal ujíždět.

"Krátká, ale velmi nebezpečná honička Výstavní ulicí a Mendlovým náměstím, při níž agresivní řidič ohrožoval další motoristy a chodce, skončila znovu v Křížkovského ulici. Řidič se pokusil policistům schovat na parkovišti před hotelem Voroněž,“ řekl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Ve vysoké rychlosti ale při odbočování naboural do dvou zaparkovaných vozidel značky Audi. Policisté auto s pachatelem na parkovišti zablokovali. Mladík se přesto nehodlal vzdát a pokusil se o útěk.

"Pod hrozbou střelnou zbraní se vzdal a skončil v poutech. Následným šetřením bylo potvrzeno, že za volantem seděl opravdu hledaný muž. Navíc byl šofér, který nevlastní řidičský průkaz, pod vlivem pervitinu,“ doplnil Malášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám