Hlavní obsah

Vážná nehoda na Plzeňsku. Zranilo se devět lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kejšovice

Vážná dopravní nehoda se stala v sobotu večer na severním Plzeňsku. Při srážce dvou osobních vozů se zranilo pět dospělých a čtyři děti. Všichni skončili v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K havárii vyjížděly před 20. hodinou všechny složky integrovaného záchranného systému. Dvě osobní auta se střetla na silnici druhé třídy směrem z Plzně na Karlovy Vary u křižovatky na obec Kejšovice.

Podle policejního mluvčího Ondřeje Hodana jel 33letý řidič Volva XC90 od Plzně na Bezvěrov a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s Opelem Zafira. Ten řídila 34letá žena. „Dechové zkoušky jsme nemohli provést, proto jsme nařídili odběr krve v nemocnici,“ uvedl Hodan s tím, že přesné příčiny havárie zjišťují dopravní policisté.

Záchranáři řešili nehodu v režimu hromadného zranění osob. Všech devět lidí převezli do nemocnice.

„Jedná se o pět dospělých a čtyři děti. Mezi středně vážně zraněnými je i osmileté a šestileté dítě. Dále jeden muž a jedna žena,“ sdělila Novinkám mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. Zmínila, že dalších pět lidí utrpělo lehké zranění.

Zasahovali i hasiči ze stanic Košutka a Toužim. „Komunikace je v místě nehody uzavřená,“ konstatoval za krajské hasiče Petr Poncar.

V sobotu se stala vážná nehoda čtyř aut také na Benešovsku, při které se těžce zranilo sedm lidí. Silnice tam byla po 18. hodině již průjezdná.

Auta se srazila u Plzně. Hasiči museli vyprostit dvě zraněné děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám