Hlavní obsah

Sedm těžce zraněných po vážné nehodě čtyř aut na Benešovsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na silnici I/3 u obce Bystřice na Benešovsku se v sobotu odpoledne postupně srazila čtyři auta. Zranilo se deset lidí, z toho sedm vážně. Mezi zraněnými byly tři děti, původně záchranná služba informovala o čtyřech zraněných dětech. Silnice byla uzavřena a kvůli vyššímu počtu zraněných byl aktivován traumaplán.

Nehoda u Bystřice na BenešovskuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda byla hlášena kolem 14:45. „Podle šetření na místě k nehodě došlo tak, že řidič osobního vozidla (ročník 1980) přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetnul nejprve s jedním autem a následně s dalším čelně. Zezadu pak do vozidel narazilo další osobní auto,“ uvedla policie v aktualizované zprávě o nehodě na webu.

Foto: Aktu.cz

Nehoda se stala před 15. hodinou.

Jak uvedli středočeští hasiči na sociálních sítích, nikdo nemusel být vyprošťován a zraněné si do péče převzala záchranná služba.

Podle mluvčího záchranné služby Marka Hylebranta se zranilo deset lidí, sedm těžce a tři lehce. „Zasahovaly tři letecké služby a šest našich posádek, letecky byly převezeny také tři děti do pražských nemocnic,“ řekl mluvčí.

Podle webu dopravniinfo.cz byla komunikace uzavřena zhruba do 18 hodin, poté byl provoz na silnici obnoven.

Pracovní plošina na Nymbursku se utrhla i se dvěma ženami, zřítily se z deseti metrů

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám