Hlavní obsah

Auta se srazila u Plzně. Hasiči museli vyprostit dvě zraněné děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyrážely ve čtvrtek ráno k dopravní nehodě, která se stala za Plzní. Mezi Božkovem a Letkovem se srazila dvě auta. Zranění utrpěli dva dospělí a dvě děti.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Při nehodě za Plzní se střetla dvě auta, zranili se čtyři lidé

Článek

Vozidla se střetla krátce před půl osmou na silnici třetí třídy. Dvacetiletá řidička Fordu Fiesta směřovala od Letkova na Božkov. „Z dosud nezjištěných příčin vjela do protisměru, kde se srazila s vozidlem značky Ford transit, které šoféroval devatenáctiletý řidič,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Petr Poncar za krajské hasiče uvedl, že z automobilu museli vyprostit děti, a to pomocí hydraulických nástrojů. Následně je předali do péče zdravotníků.

Mluvčí záchranky Mária Svobodová upřesnila, že středně těžká zranění utrpěly dvě děti, a to ve věku čtyři a deset let. „Kvůli vážnějšímu mechanismu nehody je sanitky převezly na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ řekla.

Tam skončili také dva dospělí pacienti, pětadvacetiletý muž a o pět let mladší žena. Rovněž oni měli středně těžká zranění.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Při nehodě za Plzní se střetla dvě auta, zranili se čtyři lidé

Událostí se stále zabývá policie. Dechová zkouška vyloučila, že by řidiči byli pod vlivem alkoholu.

Tragická nehoda na Svitavsku. Řidič nepřežil čelní střet s kamionem

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám