Hlavní obsah

V Ostravě se střetl motorkář se dvěma auty, nehodu nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická dopravní nehoda se stala v neděli dopoledne v Ostravě. Střetl se tam motocyklista a dvě vozidla. Motorkář přišel o život. Nikdo další nebyl zraněn. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Novinky o tom informovala severomoravská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Foto: Policie ČR, Novinky

Místo nehody.

Článek

K havárii podle dní došlo kolem 9:30 hodin v Rudné ulici poblíž křižovatky s ulicí Vratimovskou. Podle dosavadních zjištění motocyklista měl jet po ulici Rudné ve směru na Havířov.

„Přejel do protisměru, kde se střetl s nákladním vozidlem. Motocykl byl nárazem vymrštěn a došlo následně ke střetu s osobním vozidlem,“ konstatovala mluvčí s tím, že oba vozy jely směrem do Ostravy.

„Při nehodě utrpěl řidič motocyklu zranění, kterým podlehl na místě. Provedené dechové zkoušky u řidičů obou vozidel byly s negativním výsledkem,“ uvedla Štětínská.

Policisté na místě provedli fotografickou a topografickou dokumentaci, zjišťovali související informace. „Nehodovým dějem a veškerými okolnostmi této havárie se zabývají ostravští kriminalisté,“ uvedla mluvčí a dodala, že na místě probíhaly také likvidační práce.

Silnice I/11 i proto byla v obou směrech z důvodu nehody až do 13.00 hodin neprůjezdná. Policisté směřovali řidiče na objízdné trasy. Ve směru do Ostravy je sváděli přes Bartovice a Radvanice, do Havířova vedla objízdná trasa přes Vratimov.

Řidič na Opavsku zemřel po nárazu do stromu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám