Hlavní obsah

V Opavě na poli našli ženu popálenou na padesáti procentech těla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravskoslezští záchranáři ve středu zasahovali na poli v Opavě v objektu bývalého kravína. Byla tam nalezena vážně popálená osmačtyřicetiletá žena. Popáleniny měla na padesáti procentech těla. Případ vyšetřuje opavská policie. Zjišťuje, jakým způsobem byla žena zraněna, zda jí zranění někdo způsobil úmyslně či šlo o nešťastnou nehodu.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Zdravotnická záchranná služba.

Článek

„Žena byla v okamžiku příjezdu týmů zdravotnické záchranné služby při vědomí a komunikovala,“ uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Dodal, že lékařka zjistila, že má žena na těle život ohrožující popáleniny druhého stupně. Popálená byla na hlavě, ale i na těle, na rukou a na nohou.

„Záchranáři zavedli vstup do kostní dřeně pro podávání léků a pacientku uvedli do umělého spánku. Poté lékařka zajistila dýchací cesty a převedla ji na přístrojem řízenou ventilaci,“ upřesnil Humpl. Ženu pak záchranáři převezli na popáleninové centrum ostravské fakultní nemocnice.

Podle mluvčího opavské policie Reného Černohorského se nyní šetří, jak se žena zranila. „Zatím bylo zjištěno, že volně přístupný chátrající objekt, v němž se žena nacházela, v současnosti obývají osoby bez přístřeší,“ sdělil Černohorský.

Dva popálení po výbuchu kamen na Náchodsku, zasahoval vrtulník

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám