Hlavní obsah

Dva popálení po výbuchu kamen na Náchodsku, zasahoval vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Police nad Metují

Popálením dvou lidí, z nichž jednoho přepravili záchranáři do nemocnice vrtulníkem, skončil výbuch kamen na Náchodsku. Hasiči z místa incidentu pak vynesli tlakovou láhev. Okolnosti exploze vyšetřuje policie.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Následky výbuchu přenosných plynových kamen

Článek

Dva lidé se ve čtvrtek krátce před 22:00 zranili v Honech, které jsou částí Police nad Metují na Náchodsku. Podle hasičů se jednalo o výbuch přenosných plynových kamen.

Po příjezdu hasičů již nehořelo, na místě ale byli dva zranění. Jednoho z pacientů záchranáři přepravili letecky na popáleninové centrum do nemocnice na pražských Vinohradech, druhý člověk utrpěl jen lehká popálení a zdravotníci ho ošetřili na místě.

Hasiči pak vynesli z budovy tlakovou láhev. „Hasiči prováděli zabezpečení místa výbuchu, vyhledávání skrytých ohnisek požáru pomocí termokamery a jejich dohašování. Místo zásahu bude nyní zkoumat vyšetřovatel požárů ve spolupráci s policií,“ informovali ve čtvrtek hasiči.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Plynová kamna vybuchla na Náchodsku

Čtyři lidé se v Uherském Hradišti přiotrávili plynem, ženu a dítě odvezli na JIP

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám