Hlavní obsah

V Karviné vybuchla popelnice, policie hledá pachatele

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Od páteční půlnoci vyšetřují policisté v Karviné explozi popelnice. Za výbuchem, po kterém byl odpad rozmetán v několikametrovém okruhu, stojí zatím neznámý pachatel.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Výbuch popelnice rozmetal odpad v okruhu několika metrů.

Článek

"Mohu potvrdit, že okolo půlnoci došlo v Karviné k explozi popelnice. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme v tuto chvíli sdělovat více informací," uvedla v sobotu ráno policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Podle obyvatel Karviné byl v noci slyšet silný výbuch. "Byla to hrozná rána," popsal jeden z nich reportérovi Novinek. Podle některých lidí byla exploze slyšet v až osm kilometrů vzdálených Dětmarovicích.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Výbuch popelnice rozmetal odpad v okruhu několika metrů.

Na místo okamžitě vyjeli policisté a strážníci, kteří uzavřeli okolí a odkláněli dopravu z ulice Čsl. armády. Policisté  si na pomoc povolali pyrotechnika a vyšetřovatele hasičů.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, v sobotu ráno probíhala v okolí místa exploze pátrací akce. Co přesně policisté hledají však není jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám