Hlavní obsah

V hořícím domě na Karlovarsku zemřel muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Merklín

O život přišel muž, kterého nalezli hasiči ve čtvrtek ráno v hořícím rodinném domě v Merklíně na Karlovarsku. Příčiny úmrtí budou předmětem šetření.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Požár domu v Merklíně.

Článek

„Při příjezdu na místo události jsme obdrželi informaci, že se v domě mohou nacházet osoby. Hasiči okamžitě vstoupili do objektu, kde nalezli jednu osobu, kterou vynesli ven, zahájili resuscitaci a předali ji kolegům ze Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje,“ uvedl v pátek mluvčí karlovarských krajských hasičů Lukáš Černý.

„Lékař na místě konstatoval smrt a na místo se posílal koroner,“ uvedl k případu mluvčí záchranky Radek Hes s tím, že následně byla předepsána zdravotní pitva. „To znamená, že příčiny úmrtí se budou teprve vyšetřovat,“ dodal mluvčí.

Požár rodinného domu oznámil operátorům na tísňové lince 112 volající ve čtvrtek 27. července krátce před půl šestou ráno. „Na ohlášenou adresu v obci Merklín vyjely čtyři jednotky hasičů včetně výškové techniky. Výše škody způsobená požárem a jeho příčina jsou předmětem vyšetřování,“ uzavřel Černý.

Požár panelákového bytu v Praze plného odpadků nepřežila žena

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám