Hlavní obsah

Těšil se na sex s neznámou dívkou, skončil bez peněz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravští policisté pátrají po neznámé dívce, se kterou si 39letý muž sjednal pohlavní styk přes inzerát. K milostným hrátkám v jednom z ostravských parků nedošlo, dívka muže v nestřeženou chvíli okradla.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Sexuchtivý muž šel s dívkou do parku, kde však kolem 03:00 ženu údajně vystrašil jakýsi zvuk. Z místa proto utekla. Muž tak přišel nejen o povyražení, ale, jak posléze zjistil, také o osobní věci.

„Žena utekla i s jeho věcmi, které si muž odložil do trávy poblíž místa, kde leželi. Škodu na majetku vyčíslil poškozený ve výši zhruba 5900 korun. Žena odcizila mobilní telefon a peněženku s doklady i platební kartou,“ řekla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Policisté podle mluvčí zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Ženě hrozí v případě usvědčení trest odnětí svobody až na dvě léta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám