Hlavní obsah

Srážka auta s náklaďákem a autobusem uzavřela Strakonickou ulici v Praze. Přistával i vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Následky nehody auta s autobusem a nákladním vozidlem ve čtvrtek ráno zkomplikovaly provoz na vytížené dopravní tepně v Praze v ulici Strakonická. Záchranka se postarala o zraněnou ženu, dvě batolata s jejich matkou pak přepravila do nemocnice z preventivních důvodů. Na místě přistával vrtulník záchranky, policie radila se místu nehody vyhnout.

Následky nehody na StrakonickéVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se kolem 9:00 stala v úseku u dostihového závodiště ve Velké Chuchli. Policie uvedla, že se střetlo osobní auto s autobusem.

Foto: Policie ČR

Nehoda na Strakonické v Praze

Na záběrech z místa nehody bylo vidět osobní auto havarované mezi nákladním vozidlem, které mělo před sebou, a autobusem. Rovněž Ředitelství silnic a dálnic informovalo o střetu autobusu, nákladního auta a osobního vozidla.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky nehody na Strakonické

Podle prvotních informací hasičů bylo na místě více zraněných a mělo dojít k vyprošťování. Mluvčí hasičů Martin Kavka později upřesnil, že takový zásah nakonec nebyl nutný.

Mluvčí záchranky Jana Poštová upřesnila, že její kolegové se starali o celkem tři pacienty.

„Žena (cca 35 let) utrpěla poranění hlavy. Dvě batolata kolegové s jejich maminkou převezli do nemocnice spíše z preventivních důvodů k vyšetření,“ zmínila mluvčí.

Nehoda na Strakonické v PrazeVideo: Aktu.cz

Na místě ale původně přistával vrtulník záchranky a vzhledem k tomu, že výpadovka Strakonická patří k dopravně výrazně vytíženým trasám, obzvlášť v ranních hodinách, i drobné nehody na ní obvykle značně komplikují provoz.

„Žádáme řidiče, aby se tomuto místu vyhnuli,“ uvedla policie na síti X.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky nehody na Strakonické

Tragická nehoda na Svitavsku. Řidič nepřežil čelní střet s kamionem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám