Hlavní obsah

Tragická nehoda na Svitavsku. Řidič nepřežil čelní střet s kamionem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Linhartice
Aktualizováno

Při srážce kamionu a osobního auta na silnici I/35 u Moravské Třebové na Svitavsku zemřel v noci na čtvrtek jeden člověk. Vyplývá to z informací policie, hasičů a Ředitelství silnic a dálnic ČR.

Foto: HZS ČR

Tragická nehoda na Svitavsku

Článek

Kamion se s osobním autem podle policie střetl čelně. Nehoda se stala kolem druhé hodiny ráno u obce Linhartice na okraji Moravské Třebové na mimoúrovňové křižovatce. Na místo vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

„Po zadokumentování nehody policisty, hasiči ze zdemolovaného vozu vyprostili bezvládné tělo řidiče,“ uvedla tisková mluvčí hasičů Vendula Horáková. Informovala, že provedli protipožární opatření a zasypali sorpčním materiálem uniklé provozní kapaliny. „Z kamionu uniklo asi 30 litrů pohonných hmot,“ dodala mluvčí.

Policisté si vyžádali k expertize vrak osobního vozu, který hasiči převezli na stanovené místo policistů.

Silnice byla před šestou hodinou ranní kvůli nehodě stále částečně uzavřená. Podle silničářů je I/35 průjezdná jen na Moravskou Třebovou, ve směru na Mohelnici provoz stojí a dopravu nelze odklonit ani řídit kyvadlově.

Foto: HZS ČR

Tragická nehoda na Svitavsku

Při nehodě autobusu na Svitavsku utrpěli dva lidé středně těžké zranění

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám