Hlavní obsah

Srazil dívku na přechodu v Praze a ujel. Policie hledá řidiče bílého auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté pátrají po řidiči osobního auta, které srazilo na přechodu v Praze 18letou dívku a od nehody ujelo. Studentka se při pádu na zem zranila, na místě jí pomáhala svědkyně události. Policie případ vyšetřuje jako trestný čin neposkytnutí pomoci řidičem.

Foto: Policie ČR

Místo nehody v ulici Běluňská v Praze

Článek

Nehoda se stala minulý týden v pátek kolem 8. hodiny v Běluňské ulici v deváté pražské části.

„Řidič osobního vozidla bílé barvy na vyznačeném přechodu pro chodce přední částí narazil do chodkyně. Dívka po střetu upadla na zem a řidič, aniž by jí poskytl první pomoc, z místa ujel pryč,“ informovala ve středu o případu mluvčí policie Eva Kropáčová.

Osmnáctileté dívce pomohla svědkyně události, která se o ni v prvních chvílích postarala. „Studentka naštěstí neutrpěla žádná závažná poranění, nicméně si její stav vyžádal ošetření u lékaře,“ zmínila mluvčí.

Řidič srazil na přechodu v Budějovicích ženu na vozíku. Vynadal jí a ujel

Krimi

Policie po šoférovi pátrá a prosí případné svědky incidentu, aby se jí ozvali, ať už jde o chodce, nebo řidiče, kteří v danou dobu místem projížděli, navíc třeba se zapnutou palubní kamerou. Telefonovat mohou na linku 158 nebo na číslo 974 826 925.

Kromě barvy a informace, že se jednalo o osobní vůz, neměla zatím policie k podezřelému autu další indicie.

Kropáčová dodala, že policisté případ prověřují jako neposkytnutí pomoci řidičem motorového vozidla, za což hrozí až pětileté vězení.

Foto: Policie ČR

Osobní auto dívku srazilo na přechodu v ulici Běluňská.

Řidič srazil dívku na přechodu. Odvezl ji do školy a ujel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám