Hlavní obsah

Smrt chlapečka na závodech trucků policisté šetří jako usmrcení z nedbalosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Tragickou smrt chlapečka při sobotních závodech nákladních automobilů v Černuci na Kladensku vyšetřují kriminalisté jako usmrcení z nedbalosti. V pondělí o tom informovala policejní mluvčí Michaela Richterová.

Foto: Novinky

Nákladní auto (v pozadí), které srazilo dítě na trati.

Článek

„Podle dosavadního šetření mělo malé dítě vběhnout do dráhy projíždějícího nákladního automobilu. Chlapeček bohužel podlehl vážnému zranění na místě,“ uvedla mluvčí. Věk dítěte policie neupřesnila.

Kladenští kriminalisté vyslýchají všechny přítomné tragické události. Budou také prověřovat, zda byla ze strany pořadatelů zajištěna bezpečnost diváků, jakožto i další okolnosti.

Při závodech nákladních aut na Kladensku zemřelo nezletilé dítě

Krimi

Neštěstí se stalo v sobotu kolem jedné hodiny odpoledne v pískovně v obci Černuc, kde v sobotu probíhaly závody truck trial, což jsou závody v extrémním terénu.

„Osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem. Lékař konstatoval smrt,“ uvedla o víkendu mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

Podle facebookové události šlo o 23. mistrovství republiky v jízdě extrémním terénem. Závody byly plánované na sobotu, ale také na neděli. Po tragédii ale byly pro oba dny zrušeny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám