Hlavní obsah

Sledoval expřítelkyni kamerou ve sprše. Tvrdil, že jde o čidlo vlhkosti

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Tři měsíce zřejmě tajně sledoval v koupelně při sprchování muž Hradce Králové svou bývalou přítelkyni, s níž dosud žije ve společné domácnosti. Přítrž tomu učinili až policisté, které si žena ve čtvrtek odpoledne přivolala na pomoc.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Přivolaná policejní hlídka zjistila, že v koupelně je skutečně nainstalovaná webkamera, a to už delší dobu. Až dosud žena netušila, že je natáčena.

„Uvěřila sdělení expřítele a mylně se domnívala, že se jedná o čidlo na snímání vlhkosti. Pravdu odhalila až poté, co zjistila, že expřítel sedí v pokoji u počítače, kam jsou svedeny kabely z koupelny, a k jejímu překvapení reaguje na pohyb ve sprše i přes zavřené dveře,“ uvedla policejní mluvčí hradecké policie Lenka Burýšková.

Dodala, že policisté ženě doporučili, aby kameru odstranila, a přidali také pár cenných rad, jak ve věci postupovat.

Vystrkoval pozadí na pošťačku

Nebyl to ale jediný kuriózní případ, k němuž policisté na Královéhradecku ve čtvrtek večer vyjížděli. Už kolem poledne se na ně obrátila vyděšená poštovní doručovatelka, která jim sdělila, že v době, kdy roznášela poštu v Hradci Králové-Plačicích a procházela kolem jednoho z domů, vyšel z něj obnažený muž a přistoupil k plotu. Producíroval se tu v rouše Adamově a vystrkoval na ženu své pozadí.

„Nakonec kolem 18. hodiny volala svědkyně na tísňovou linku, že na silnici mezi Jeníkovicemi a Libníkovicemi u Třebechovic pod Orebem běhá po silnici osedlaný kůň bez jezdce. Šetřením na místě policisté zjistili, že z koně krátce předtím spadla žena, ke které se však kůň po chvíli sám vrátil,“ dodala Burýšková ke třetímu případu.

Reklama

Výběr článků

Načítám