Hlavní obsah

Šest lidí včetně dítěte se zranilo při nehodě na Nymbursku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nymburk
Aktualizováno

Při nehodě dvou nákladních a jednoho osobního auta se v úterý dopoledne u obce Oseček na Nymbursku zranilo šest lidí, mezi nimi i chlapec ve věku kolem 14 let, který utrpěl velmi vážný úraz. Silnice na místě nehody byla kvůli vyšetřování a odklízení následků uzavřena téměř šest hodin.

Článek

Nehoda se stala krátce před 10.00 na silnici mezi Osečkem a obcí Pňov-Přehrádí. Kamión, který jel směrem na Kolín, se z dosud nezjištěných příčin dostal na rovném úseku do protisměru, kde narazil do dalšího kamiónu a následně ještě do osobního auta Škoda Fabia, informovala nymburská policejní mluvčí Petra Potočná.

Ve fabii cestovaly dvě ženy a dvě děti, z nichž jedno utrpělo velmi vážné zranění. "Po laické resuscitaci chlapce ošetřili záchranáři a vrtulník ho přepravil do nemocnice v Praze-Motole," sdělila mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková.

Těžký úraz utrpěla také jedna z žen, zdravotníci ji se zraněním končetin, zad a hrudníku odvezli do pražské vinohradské nemocnice. Další čtyři lidé byli zraněni lehce a středně těžce a byli ošetřeni ve středočeských nemocnicích.

Policisté na místě odkláněli dopravu, řidiči jezdili z Kolína do Poděbrad přes Velký Osek. "Provoz by na místě obnoven v 15:45," řekla Potočná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám