Hlavní obsah

Senior jel po dálnici D6 v protisměru. Při otáčení do něj narazilo auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiasedmdesátiletý řidič jel podle policie v protisměru na dálnici D6 na Sokolovsku. Když se na silnici otáčel, narazilo do něj auto.

Foto: Policie ČR

Nabouraná dacia

Článek

Řidič najel na dálnici D6 v sobotu večer ze sjezdu poblíž Březové. Dostal se do protisměru a pokračoval směrem na Cheb. Svou chybu si záhy uvědomil, místo toho aby vozidlo odstavil ke krajnici a zavolal polici, jaký je správný postup pro takové případy, začal se na dálnici otáčet.

Chlapec utíkal přes křižovatku v Ostravě, na přechodu skončil pod autem

Krimi

„Přitom měl vjet do jízdní dráhy vozidlu značky Dacia, které řídil jedenadvacetiletý mladík. Následně mělo dojít ke střetu pravé přední části vozidla značky Volkswagen s levou přední částí automobilu značky Dacia,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Při nehodě byl zraněn 21letý mladík, kterého záchranáři převezli do nemocnice. Informace o případném zranění seniora policie nezveřejnila. Dechové zkoušky byly negativní. Škodu policisté odhadli na 60 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám