Hlavní obsah

Sedmnáctiletá řidička na Mělnicku nezvládla auto a vjela do kolejí

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Sedmnáctiletá dívka havarovala v noci na čtvrtek s autem v Kralupech nad Vltavou na Mělnicku. Ona i její o rok mladší kamarádka utrpěly zranění a byly převezeny do nemocnice. Podle svědků měly být pod vlivem alkoholu.

Foto: HZS Středočeského kraje

Řidička vjela na trať a narazila do sloupu.

Článek

Nehoda se stala po třetí hodině ráno v Kralupech nad Vltavou u železniční trati. „Došlo k dopravní nehodě osobního automobilu, který přerazil betonový sloupek a skončil zadní částí v kolejišti,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda.

„Mohu potvrdit, že došlo k dopravní nehodě osobního auta, které vjelo do kolejí. Řidička byla mladistvá. Cestovala s ní ještě spolujezdkyně, jedna osoba byla zraněna,“ řekla Novinkám mluvčí policie Markéta Johnová.

Foto: HZS Středočeského kraje

Řidička vjela na trať a narazila do sloupu.

Podle záchranářů se zranily obě mladé ženy. „Dvě osoby utrpěly lehké zranění. Po nezbytném ošetření a zafixování proti pohybu byly převezeny do pražské motolské nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Policie vzhledem k věku řidičky nechce podrobnější informace sdělovat včetně toho, odkud měla dívka auto. Příčiny nehody policie vyšetřuje. Podle informací Novinek cestovaly v autě dvě dívky ve věku 16 a 17 let. Svědci uvedli, že dívky byly pod vlivem alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám