Hlavní obsah

Sebevražedkyně se v Dyji neutopila, byla jí zima

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

I když Dyje v Břeclavi každý rok patří plavcům, kteří tam Vánoce slaví závodem v plavání, o ženě, která se do studených vod řeky ponořila ve čtvrtek po poledni, to rozhodně neplatilo. Chtěla se prý utopit.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Na ženu, která v nezvyklém ročním období skočila do vody, upozornil policii telefonát obyvatelky bytu na nedalekém sídlišti. “Na místo okamžitě vyjela policejní hlídka, hasiči a záchranáři. Nakonec vše skončilo dobře, žena po deseti minutách sama vylezla z vody,” uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová. Policisté telefonát přijali v 12:26, hasiči na místo vyrazili o minutu později.

Podle operačního střediska hasičů ani nemuseli spustit člun na vodu, žena řeku opustila dobrovolně. Deky od hasičů jí přišly vhod, následně si ji převzali do péče záchranáři a odvezli ji do nemocnice.

Podle policie sebevražedkyní, kterou zima vrátila do reality, byla třiačtyřicetiletá žena. Bližší podrobnosti mluvčí sdělit nemohla. Podle zjištění Práva mohla být motivem činu složitá životní situace. K rozhodnutí skončit se životem, jež naštěstí neskončilo tragédií, mohly vést rodinné poměry a absence domova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám