Hlavní obsah

Řídil kamarád, jméno neznáme, tvrdila po honičce posádka vyhořelé octavie

– Nelahozeves

Rychlostí až 220 km/h uháněla v úterý večer před policií posádka auta značky Škoda Octavia na Kladensku a Mělnicku. Následovala nehoda, po které auto začalo hořet, načež z vozu utekla dvojice mužů. Vypátral je policejní vrtulník s termovizí. Oba tvrdili, že auto řídil jejich kamarád, jehož jméno neznají a je neznámo kde.

Foto: Policie ČR

Pronásledované auto na Mělnicku po nehodě shořelo, posádku hledal vrtulník

Článek

O případu Novinky ve středu informovala mluvčí policie Michaela Richterová. Její kolegové chtěli v úterý kolem 21:30 ve Slaném na Kladensku zkontrolovat podezřelou octavii. Řidič ale sešlápl plyn a začalo pronásledování.

Řidič BMW jel přes 250 km/h. Nevšiml jsem si vás, řekl policistům

Krimi

Auto místy podle mluvčí uhánělo rychlostí až 220 km/h. Honička skončila v Podhořanech, které jsou částí Nelahozevsi na Mělnicku, kde vozidlo vjelo na pole a najelo do díry, načež se z něj začalo kouřit.

Pronásledovaný řidič utekl na pražských Vinohradech z auta, to se samo rozjelo a bouralo

Krimi

Dvoučlenná posádka z vozidla utekla, v okolí ale již hlídkovali policisté. „Do akce byl zapojen vrtulník s termovizí,” upřesnila Richterová.

Foto: Policie ČR

Pronásledování auta na Mělnicku

Policie nakonec zadržela dva muže ve věku 46 a 35 let. „Oba tvrdí, že neřídili a vozidlo řídil nějaký kamarád, o kterém nevědí, jak se jmenuje,” dodala mluvčí s tím, že policie na případu dál pracuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám